antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş şekil ile bayağı uyumludur. Parafin renkler ile mükemmel bir harmoni halindedir.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması akdetmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Bu çerezi devre dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz yahut dönem dışı bırakmanız gerekeceği medlulına gelir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Fariğ mekan tasarlamak isteyenler bağırsakin doğal malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da geniş mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir etki yaratacağı unutulmamalıdır.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de dikkatli kuruluşlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin ev bark deruni tenvirat üzerindeki tesiri mekanın atmosferini sarih bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasar çizimında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir tarz tren.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu ciğerin sert çok kişioğlu aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler arasında bileğerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. antrasit renk tonları Açık gri tonları ile kıyaslandığı devir çok daha dayı, siyahtan elan azca dramatik ve kapalı ve özge nötr renklerden henüz çağcıl olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda bayağı pop olmayı başardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Printda elde yapılmak istenildiği mevsim RGB renkleri tay bileğefrat ile kullanılır. Bu nedenle  tamamen nötr bir renk olan antrasit diğer bütün griler tonlarından değişikdır.

Ancak sıkı ve küçümencik bir alana sahip olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve azıcık uzun, kare olan aynaların tercihi de esaslı düşüncemlara etap atılmasını berkış olacaktır.

Her dilde sırasıyla adidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve rahat antrasit gri dekorasyon bir hava yuvarı oluşturabilir. Deniz mavisi yahut yer yağı mavisi üzere tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara dirilık ve körpelik tren.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Mekanda henüz sükûnet, samimi ve enerjik bir dünya mı arıyorsunuz. O dönem grinin sıcak tonlarına rast aksiyon kılmak esaslı bir yeğleme olacaktır. Alt tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Aksesuarlarda antrasit renkleri istismar etmek lüp umumi tasarımına modern bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda antrasit duvar boyas odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page