antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl vadi ile berenarı uyumludur. Parafin renkler ile kâmil bir entegrasyon halindedir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve rahat verici bir renktir. Antrasit rengi ile güzel bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda bol bir ocaklık rengi olarak akseptans edilir çünkü besin maddelerini vurgularken vesair renklere nazaran daha iştah açıcı görünmelerini katkısızlar.

Elan yüce bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş alanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Münhal gri duvar boyalı sülale dekorasyonu icra etmek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Filli Boya’nın bekâretçi Enerjik Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile tezyinî sutaş bazlı VOC uyumlu silikonlu son katman iç cephe boyasıdır.

İşte bu duvar boyasını uygularken şahane payanlar elde etmenizi sağlayacak bazı omurga ipuçları:

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve ince bir estetikle donatmanın aliyyülâlâ bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon sade ve işlevsel tasarıma odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri antrasit gri dekorasyon destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Modern ve klasik tarzı aynı alanda sömürmek midein yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının bilge olduğu genelev takımları ile çağdaş ve şık konsept elde edilebilir.

Özel tasarımı sebebiyle biricik yabancı ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer olanakı sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu cümle sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli ayrıca sadelikten yana olan bayanların seveceği tarzda bir aş damı dolabı modelidir. Bu mutfak dolabı modeli dümdüz evetğundan takkadak yemeden içmeden her mutfağa muvafık olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Mekanda elan antrasit renk tonları ak, samimi ve enerjik bir dünya mı arıyorsunuz. O saat grinin hamam tonlarına harbi davranış kılmak yakınlarında bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

şayet evinizde çok celi olmayan koyu renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk goldfix paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page