The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Akrilik kapaklar, katı çok özelliği sayesinde, karı ve sap müşterilerimiz aracılığıyla tercih edilmektedir. Yeni evlenen evet da mutfağını değfiiltirenlerin tercih ettiği akrilik kapaklarımızın:

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu mekanizma sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek elan etkin bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Kıpkızıl tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin yürekin ülküsel bir şık. Antrasit gri maskülen beş altı da zulmet ve kararlı bir üslup oluşturur. Bu rengi küşade renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz kandırıcı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir âlem yaratmamak yürekin çok dikkat etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Doğayı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik mavi, örtüsüz gri ile birleştiğinde ilgi çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi adına daha kıpkızıl mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert sülale dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası yahut mecra odası kadar ana mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve sair dekoratif unsurlarla antrasit renk tonları kolaylıkla geçim sağlamlar.

Münhal antrasit rengi yukarıdaki resimde de görmüş olduğunüz üzere daha beton rengine andıran beton renginden bir zaman elan hararetli bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat ton evetğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahatlık uyumasını sağlar.

basit ulaşım imkanı tanır. Ekstra konforun muhik bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama normal gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok nazarıitibar çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile bile az çok muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. Yaldırak parafin güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği refahlı ve dörtköşe antrasit duvar boyas hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıkan parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

çağcıl ve minimal dekorasyon tarzının vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık tercih edilmese de cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde bucak almaktadır.

Dirim alanlarının en kesif kullanılan bölümleri ortada yan yer koridorlar evin atmosferinde oldukça antrasit gri dekorasyon önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Farklı kapsam ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda çetinlü bir tesir yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page